Vleesveehouderij

Een kritische consument en een groeiende behoefte aan vlees van Nederlandse bodem. Dit is de reden dat er iedere dag met zorg, passie en vakmanschap gewerkt wordt aan vlees van de beste kwaliteit voor ons allemaal.

2326 vleesvee 1920

Een kritische consument en een groeiende behoefte aan vlees van Nederlandse bodem. Dit is de reden dat er iedere dag met zorg, passie en vakmanschap gewerkt wordt aan vlees van de beste kwaliteit voor ons allemaal.

De Nederlandse vleesveesector wordt gekenmerkt door familiebedrijven die samen met de vakgroep Vleesveehouderij werken aan een duurzame sector. Een sector die bijdraagt aan de biodiversiteit, het landschap en onderhoud van de natuur met als visie ‘Verantwoorde kwaliteit van dichtbij’.

Vlees moet niet alleen voldoen aan hoge eisen op het gebied van smaak, dierenwelzijn en voedselveiligheid. Consumenten hechten ook een groot belang aan voedsel van regionale oorsprong. Daarom wordt er binnen de vleesveesector volgens hoge standaarden en wordt er alleen vlees van de beste kwaliteit aangeboden.  

Het zijn onze mensen die het mogelijk maken

Wij verbinden onze leden met consumenten en burgers, met de politiek, met partners. Dat doen we allemaal, voor ons allemaal. 

Wij zijn er voor al je vragen! Neem contact met ons op.