Informatieavond Zon-op-Dak en nieuwe omgevingswet

  • Kromme Rijn en Heuvelrug
  • Omgevingswet

Op 20 maart organiseert gemeente Utrechtse Heuvelrug samen met LTO Noord afdeling Kromme Rijn en Heuvelrug een informatiebijeenkomst voor agrarische ondernemers. Het zal gaan over de regeling Zon-op-Dak en de belangrijkste veranderingen rondom de nieuwe omgevingswet.

pluimveehouder-64

De bijeenkomst vindt op woensdagavond 20 maart van 19.30 - 22.00 in de raadszaal van het Cultuurhuis, Kerkplein 2 in Doorn.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar marietje.vaneeghen@heuvelrug.nl

Gratis advies bij Zon-op-Dak

Zonnepanelen op bedrijfsgebouwen zijn interessant, zeker nu de prijs van zonnepanelen historisch laag is en de salderingsregeling wordt voortgezet. De gemeente biedt een gratis Quickscan aan voor eigenaren van een (bedrijfs)pand met een dak van meer dan 200 m2. Tijdens de bijeenkomst vertellen we u graag meer over deze ondersteuning en beantwoorden we vragen.

De omgevingswet: Wat is er veranderd?

Ook nemen we u mee in de belangrijkste veranderingen die de nieuwe Omgevingswet met zich meebrengt en wat dit kan betekenen voor de agrarische praktijk. We vertellen u hoe het in zijn werk gaan bij het aanvragen van bijvoorbeeld een milieuvergunning of bij plannen voor bouw of sloop. Er wordt op hoofdlijnen uitleg gegeven over de wijzigingen en natuurlijk kunt u ook hier vragen over stellen.

Graag tot ziens op 20 maart.