Uitje met het gezin naar Tekpark Den Helder op 14 januari

  • Hollands Kroon

Zin in een fantastisch uitje met de kinderen naar Tekpark Den Helder? LTO Noord en KAVB Noordelijk Zandgebied, West-Friesland en Hollands Kroon dragen hun steentje bij aan het Tekpark Kop van Noord-Holland in Den Helder. Tekpark is een superleuk project om kinderen te interesseren voor techniek.

De agrarische sector is een van de 7 werelden van de techniek in het Tekpark en die willen we u graag laten zien op 14 januari!

Op zaterdag 14 januari organiseren wij voor onze leden een ledendag op het Tekpark. Hier kunt u samen met uw (klein)kinderen kennismaken met de werelden van de techniek. Het is leuk voor kinderen op de basisschool en de onderbouw van de middelbare school.

Adres: Tekpark Kop van Noord-Holland, Willemsoord 39, 1781 AS Den Helder

Tijden en aanmelding

We draaien twee blokken van 2,5 uur. De eerste start om 8.30 uur en eindigt om 11.00 uur. Het tweede blok is van 11.15 uur-13.45 uur. Aanmelden is verplicht, er kunnen 84 kinderen per blok worden ingeschreven i.v.m. het aantal activiteiten.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier - klik hier.

TekPark heeft een Legoruimte en een gamehal. Bezoekers worden uitgedaagd met diverse Lego-bouwopdrachten en educatieve games, waaronder het populaire Farming Simulator. Daarnaast is er ruimte om vrij te spelen. Alle titels van Fortnite tot FIFA 23 zijn aanwezig.