Het webinar wordt gehouden op dinsdagavond 26 november, van 19.30 tot 20.30 uur.
Gewassen zoals veldbonen en klaver kunnen bijdragen aan hogere ruw eiwitgehaltes en een verbeterde voeropname en smakelijkheid. Door het telen van eigen eiwitbronnen kunnen melkveehouders daarmee niet alleen besparen op de aankoop van krachtvoer, maar ook de zelfvoorzienendheid van het bedrijf vergroten én hogere scores behalen voor het Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (GLB).
Over deze onderwerpen - teelt, rentabiliteit en voederwaarde - gaan vier gastsprekers vanuit hun specifieke expertise in gesprek: teeltadviseur melkveehouderij Christiaan Bondt, veearts Gerrit Hegen, accountant Rick Hoksbergen en melkveehouder Arne van Schot. Naast de praktische kennis die je opdoet, biedt het webinar de mogelijkheid om vragen te stellen.
Geïnteresseerd in wat de teelt van eiwitrijke gewassen voor jouw melkveebedrijf kan betekenen?
Meld je dan aan via deze link.